Beställ din header!


Gör så här: Skriv till mig på "Wilmadjarv@live.se" då så ska ni  skicka bilden/bilderna ni vill ha, text i headern(Om ni ska ha text), färgen, vilken text det ska vara på rubriken och brödtexten!! Erat Email & lösen, jag är ingen hacker! Jag har gjort header åt(Hittlis)
http://jajjansliv.blogg.se/ http://ellalabba.blogg.se/ http://fridaaajonsson.blogg.se/(Ett tag sedan,har en egen nu!) http://lillajagemma.blogg.se/ http://wowsnygging.blogg.se/(Har gjort för ett tag sedan, men har egen nu!)
http://alvapetterssons.blogg.se/(Men har inte lagt in) dom typ♥


R E G L E R: Jag märker i headern & i menyn, om ni tar bort det och har samma stillmall och header får du en anmälning!
Ni får inte sprida att ni har gjort headern & att jag gör åt er, som vill att jag ska lägga in den(Om inte ni kan) och skriver att det var du!
Att kopiera från headrarna jag gör är inte tillåtet!
Härma får man göra!

Det är gratis att få en header!

Några korta regler!Hoppas nån vill ha en header nu♥ Hejdå!


Dom underbara som har kommenterat♥
Postat av: Vilma!

Hej du! Skulle bli riktigt glad om du skulle kunna göra en fin header till mej!! <3

2012-08-06 @ 11:05:58
URL: http://lifeofvilma.devote.se
Postat av: Fy faan vilken hemsk blogg. Stakars alla som tvingas läsa FETA godis Wilmas blogg:'(

Varför tror du att nån vill ha en header av dig? Jag menar din egen header(?) den är ju inte ens snygg!?! Så sluta leka Nellie Berntsson och väx upp! Du gillar att fota... -fine! Men du behöver inte lägga upp skräpet på din blogg?
Förövrigt, godiswilma? Det låter som om du är FET FET FET. Om du vill bli nåt får du skriva mer mindre bilder och ha snyggare design. Jag har gjort MÅNGA designer i mina dagar, men du har skagit ett av mina rekord! Du har gjort den fulaste jag har sett!
Du kan ju börja se ut som folk oxå! Just nu ser du ut som en fet gris med billiga trasor på kroppen. Vet du vad märkes kläder är???
Att du inte skämms över din blogg!?!

2013-07-22 @ 01:59:13
Postat av: Wilma

HAHAH! URSÄKTA? Jag gjorde detta inlägg då jag var 10, 10 år! Jag kanske inte gjorde dom bästa, men jag gjorde i alla fall bättre än dig. Hur kan du sitta och skriva så? HAHA. Hur omogen som helst. Snälla, hur orkar du en sitta och skriva sånt skit? Jag gillar godis, är jag fet för det? Jag var 10 år. hade jag haft märkeskläder så hade jag ju fått mer hat, haha. Hoppas du kämms själv.

2013-07-23 @ 23:17:08
URL: http://wildawiilma.blogg.se
Postat av: Wilma

Jag är inte perfekt. Inte du heller, jag är inte direkt smal som mina andra vänner, men jag är dock inte överviktig. Jag är nöjd över mig själv. Jag är Wilma Djärv. Jag är stolt över mitt namn, och du kan inte sänka mig.

2013-08-14 @ 00:30:36
URL: http://wildawiilma.blogg.se
Postat av: det är seriöst syn om dem

hur gammal är du nu då? 10 år och en månad? jag har själv en blogg med över fem tusen träffar i veckan och möter fans på stan så snälla skärp dig om du vill att folk ska läsa din blogg :(

2014-03-08 @ 06:56:07
Postat av: Wilma Djärv

det här är inte min blogg, bryr mig inte om visningar, bryr mig inte alls. Bara för att du är ett stort ego med soom bara bryr sig om sig själv och ska skryta och tro den är bäst så är du inte bättre :') HAHA NOOB. Du är säkert 7 och leker

2014-04-05 @ 22:17:37
URL: http://wilmadjarv.blo.ggJag är lat-.-?

Har du kanske en E-mail?: (Bara jag som ser)

Har du kanske en blogg?♥

Vill du skriva något finis?

Trackback