Lillan = Lilly

Nu är Lillan HÄR!!! Lillan det är Lilly.Hon är jätte söt.Hon gillar redan bolibompa.För hon tittar alltid på det.i Allafall nu kommer bilder !!!!

Lilly är glad!!!
L
Lilly tittar bort!!

Lilly tittar på datorn
Lilly ensam!
Ses/

Lilly,Och wilma

Jag är frisk!!!JIPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEJSAN!!!! Jag är frisk.JIPPY!!!!!!. Det är jätte bra med mig just nu.Jag har sett på film när jag har varit sjuk.Och jag har sovit,Inte ätit,Och sett på tv. Just nu ska jag vara med Lilly och Robin.Här kommer bilder!!!
Kanske kommer lite mer bilder på mig kanske robin men såklart Lilly.

Puss/
Friska Wilma

Jag är sjuk :(:(

Hejsan!!!!Jag är sjuk:(:(.Jag har feber :(.Det ända jag har ätit är soppa och glass.Soppa var godra än glassen.Den var så god.Men som tur ha mamma köpt en till.Det är en mecigana-soppa.Först fick jag Grönsaks-soppa.Jag har tagit lite bider.Dom är trötta och har ingen leeden.

Hostar p.s jag gör det hela tiden!!!

Trött.Jag har sovit i flera timmar!!!
ses/

Sjuka wilma

Sjuk :(

Hejsan!!! Idag r jag sjuk :(:(.Jag lnktar tills jag blir frisk.Jag orkar inte vara sjuk. Har kommer några bilder på mig nr jag är sjuk.
Hostar :(
Trött
Ses/
Wilma

TJEJ-MYS!!!!

Hejsan!!!Idag har jag varit i skolan det är vanlikt.I kväll kl 18.00 till 19.00 är jag på tjej-mys.Det äe jätte skoj.Och jag har tagit några bider.Och här kommer bilderna.
Fin
Grimars ps kanske inte direkt en grimars.
Ses
Puss/
Wilma!!

I ve

Hejsan !!!!Idag så har jag varit hos pappa.I morgon sk jag till skola = Jobbikt.Men på kvällen ska jah på Tjej-mys det blir skoj.Och på tisdag kanske jag ska vara med ada.Och på onsdag har jag tvärflöjt och draget.På torsdag har vi lång dagoch på fredag är det slappar dag. Bilder så klart.
Puss/
Wilma

Ebba och Åke

Hejsan!!!Jag och pappa vi har gått en promenad med hundarna!!!!Det var jätte skoj.Mest i dag har jag suttit vid datorn och chattat med Ada.Ialla fall mest med hon.Här kommer några bilder på hundarna.
Spring för livet.
Kom igen nu
Slacksmål
Foto: Sara Marklund
Puss/
Wilma

ADA!!!!!!!!!!!!!

Hejsan!!!!!! Min bästis är Ada hon är jätte snäll.Hon finns i mitt hjärta Carro du är också min bästis.Ada du är jätte snäll.Här kommer några bilder och smelysar!!
Ada
Hej

Bäst
sista bilden
Pussar/Wilma

Pappa!!!

Hejsan jag är hos min pappa nu !!! Han och jag ska snart gå ut och gå en promenad med hundarna.Jag kan inte ta några bilder på denna dator men jag tar gamla bilder!!!

Puss/Wilma

Frasse!!!!

Hejsan!!Jag är hos frasse mammas kille.Det är ganska skoj.Jag har bara sett på tv och suttit vid datorn.Jag chattar mest på msn och spelar http://moviestarplanet.se/ det är jätte skoj.Jag hade inga bilder så det får bli smilaysar.!
Cool
Häftig
BRA!!
Ros och kärlek
Puss //Wilma

FREDAG JIPPY!!!!!

Hejsan äntligen FREDAG!!!!Iadag har jag varit i skolan.På första raste hoppade jag hopprep.Fast föra det så var jag på söjd.Och på lunch rasten så var jag först med Vilma och Evve.Sen så hoppade jag hopprep igen men men Lisa,Alva,Och Ebba.Det var jätte skoj.Här kommer några bilder jag har tagit.
Första bilden!
Andra bileden!!
Sista bilden!!
PUSS/WILMA

Bra dag!!

Hejsan idag har jag varit lite med Vilma,Lisa,Kajsa.Kajsa vart ganska arg på lådssas.För att Sanna och Emma lyfte upp hennes ben hela tiden Haha!!Det var skoj i alla fall jag har tagit några bilder på mig.

MisslyckadGanska braBäst


Min dag var jätte bra.Men det var lång dag det var jobbigt

Puss/Wilma


En vanlig dag!!!!=)

Hejsan! idag har jag varit i skolan som vanlikt.Jag var med Evve,Vilma,Kajsa,Och Lisa på lunch rasten.Vi görde 1,2,3 OST.Det var skoj i alla fall jag har lite bilder på mig.Dom är gammla men jag har ingan nya bilder på den hära datorn.
Ses/Wilma

En sann Låt som jag grät till :(

Sången är sann jag grät första gången jag hörde den :(

En ganska vanlig dag!!!

Hejsan idag så har jag varit i skolan som vanlikt. Och jag var med Ellen och Emma.R.Och jag var tvungen att springa för att vilma skulle höra mig.Varje dag brukar jag krama Lisa,Alva,Ebba,Julia,Och Vilma.Dom är jätte snälla ochh carro i 3a är också jätte snäll.Men vi gör en teater på skolan vi övade hela skol-fritids.Jag ville inte vara med hela och Lydia sa en sak som jag hörde.En ganska dum sak.Skriv på msn om ni vill veta vad hon sa.Men jag kanske säger det men jag måste ställa lite frågor innan ni får veta det.I alla fal jag tog en bild på mig själv.
Bilden på mig!!
4
ses/Wilma

YEEES!! IDAG ÄR LILLY HÄR =)

Hejsan i kväll så ska Lilly vara hemma hos mig.Hon gillar att se på tv och vi ser på hockye.Också  gillar hon att sitta vid datorn hon bara trycker på några tangenter.Här kommer några bilder som jag tog.
Lilly och jag =).
Bara jag
ses/Wilma

På discot :)

Hejsan igår var jag på junis disco vi hade jätte skoj.Min syrra tog några bilder på mi.Och jag ska visa dom nu
En bild
En till bild
Och den sista
s
ses/Wilma

Discon på junis!!!!

Hejsan i morgon är det disco på junis det ska bli jätte skoj.Men det är dålikt att inte lisa ska dit:(.Och på discot ska jag vara med vilma men om lisa skulle vara där så skulle jag vara med henne och vilma.
En bild på förra discot hur jag såg ut!.
ses/Wilma

Eric saade

Detta är dagens låt =)
SEs/Wilma

Torsdag 10/3-11

Hejsan i dag så var jag hos min mormor.Jag satt bara vid datorn få =). men ingen svarade på msn typ =(.Men ändå så är jag hemma nu.Och jag ser på tv,och har ätit.Jag har tagit en bild kolla på denBilden kolla in örhängerna

Ses/Wilma


Aldrig ska jag sluta älska dig Rebecka k


Till dig carro och alla anda :)

Sjuk :(

hejsan idag så mår jag bättre men jag måste ändå vara hemma :(. Hoppas jag blir frisk tills på Måndag för då är min bästis födesedag:).Om jag fort förande är sjuk då så säger jag bara GRATTIS CARRO MIN FAVO BÄSTIS <3.En dråkig bild :(.

Ses/Wilma Som grattar carro i förväg :)


Är sjuk =(

H
ejsan idag så har jag magsjuka=(.Det är inte kul!!      jag har spytt en gång
Jag har tagit en bild på mig när jag är sjuk


Sjuk !Och inget leende

Ses/Sjuka Wilma

AIK

Hejsan igår på  hockyn hade aik ju jätte tur i slutet.Det var ju jätte bra .Och jag var där och det varr jätte skoj


A.I.K märket

SES/Wilma


Kelly Clarkson


det är en av dom bästa låtarna jg vet
pussar/Wilma

Vad ser jag ut som??????

Hejsan.På bilden så var jag lite konstig. Så jag såg ut som en.....Jag vet inte vad jag är.Vet ni????????? skriv en komentar vad ni tycker jag seer ut somBilden

Ses/wilma


Var stark

den här låten är bra

Lördag 5/3 -11

Hejsan idag ska jag och grilla i kän. Och en av mina kompisar som heter Emma ska följa med.Vi ska grilla masor av saker.Men vi ska första handla.Och jag har tagit en bild med mig och Emma.+ Jag har inte bortst håret så att ni vet
bilden
pussar/Wilma

Fredag 4/3-11

hejsan i dag har jag varit i skolan som vanlikt.Men jag har också varit på draget och där så åt vi hamburgare och såg på film.Vi lekte också mörker kurragöma.Och det var jätte skoja.På bilden är jag som jst kommit hem från draget.Det var svettigt att gå.
Bilden
puss/Wilmisen

Elena Paparizou

hon är jätte bra
puss/godiswilma

Born this way.

Jätte bra låt som min storasyster amanda visade mig!

ELIN!!!

YEEEEEEEES ELIN ÄR HEMMA NU.ELIN JAG ÄLSKAR DIG JÄTTE MYCKET. ÄLSKADE DINA PRESENTER.MEN JAG ÄLSKAR DIG SUPER MYCKET MER
SÅ GLAD JAG ÄR
FAST GLADRE
PUSSAR FRÅN /WILMA

Tisdag 1/3-11

Hejsan  alla. Idag så har jag längtas tills Elin kommer hem. Men det är inte säkert att hon kommer hem idag =( det är jätte mega dåklikt.Jag saknar Elin jätte mycket.Ingen klar mig på rygen eller något sånt :(.Snälla kom snsart hem elin
Puss/wilma

RSS 2.0