Valborgsemässoafton

Hejsan!! Jag ska snart till maj brasan.Just nu är jag med Lilly.HON ÄR SÅ SÖT.Just nuser jag också på tv.Jag och lilly har tagit lite bilder.Och Lilly hhar pruttat lite på min ben.Sötis.Nu kommer bilderna på mig och Lilly.

Ses/Lilly och Wilma

Vem är snyggast??

Hejsan!! Jag kommer inte att skriva så mycket.NU ska ni få några Test.Om vem som e snyggst.Resultaden kan ni skriva i en kommentar.Nu kommer testen.P.S dom är bara 4.
Vem är snyggare Hannah Elr miley
Skriv nr tycker jag att..... Vem ni tycker e snygga.Vem e snyggast.
Ni vet fast ni ska skriva nr2


Samma
nr 3

ÄLSKAR MIN VÄNNER.
SAKNAR ELIN OCH AMANDA
PUSS/
WILMA P.S SVARA GÄRNA PÅ FRÅGORNA!!Skärtorsdag

Hejsan!! Idag har jag varit med en kompis.Fanny Hörlin är det.Ikväll ska jag Slappa.Nyss kom en jätte gullig påsk-Kärring hit.Hon VAR VERKLIGEN JÄTTE SÖT.i morron kanske jag ska vara med Fanny igen.GARTTIS KONRAD OCH LYDIA SOM FYLLER ÅR IDAG!! Nu kommer bilderna!
¨
Puss/
Godiswilma!

Gästbloggar...

Hej! Det är Fanny som gästbloggar på Wilmas blogg nu. Jag är med Wilma och Kaisa just nu. Sitter med mobilerna och datorn. Vi har varit på ica och köpt mjukglass. Det var gott! Vi ska kanske ska gå ut och leka tagen eller nån annan lek. Hare bra idag!!! Ni ska få en bild
Japp, men nu ska  vi gå och göra en sak... Hejdå

Cool

Gjorde bara något

ADA HAR SOVIT ÖVER :d:d:d:D

Hej!!♥ Inatt sovde Ada hos mig  :D:D.Det var skoj.Vi var uppe länge.Vi har tagit jätte många bilder.Vi kommer också vara med varandra imorron.Hoppas vi.Ada ska ta sprutor imorron :(.3 Stycken :(:(.Nu kommer bilderna.
ses/
Wilma
och Ada♥

Ada ska sova över JIPPY!!

Hejsan Det e Ada och wilma ♥! Jag coh ada har Tagit bilder på min mobil.Men det gick inte att lägga in dom :(.Men vi tog på datorn.Och Ada ska sova hos mig JIPPY!!!! .Nu kommer bilderna.Dom är snygg :).<3<3♥
Pussar♥/
Wilma och Ada

Bio med världens bästa!! Sen är vi med varrandra

Hej! Idag har jag och Fanny♥ sett på Rio på bio.Den ÄGDE.Nu är vi med varandra.Vi har JÄTTE skoj.Kanske ska Ada♥ sova hos MIG! Om inte ska jag fråga om Fanny♥ kan sova hos mig.Nu kommer gamla bilder.För Elin♥ har den bärbara!


Ses/Fanny♥Ada♥Wilma♥


Ny tröja

Hejsan!!! Idag så har jag köpt en ny tröja! Den är rosa.Den r fin tycker då jag.Jag fick nya skor av  Emilia i Torsdag.Dom är snygga.Nu kommer bilderna.
Ses/
Wilma

Var på disco igår :)

Hejsan!!! Igår var jag på disco.Det var jätte kul.Idag så har jag köpt en galss från ainas.Den var god.Jag ska också på stan med mamma.Jag ska få köpa Gosupermodelkort det ska bli jätte kul.För då blir jag snyggare på Gosuåermodel.se.I alla fal nu kommer bilderna.


ses/
Wilma

FREDAG ÄNTLIGEN DISCO!!!

Hejsan!!! Idag har jag varit på begravning:(:(.Men i kväll blir det DISCO.JIPPY!!! Det ska bli jätte skoj.Jag ska vara med Vilma då.Hoppas jag träffar Ada då.Nu kommer bilder!!!

ses/Wilma


TORSDAG NÄSTAN FREDAG!!

Hejsan!! Har haft lång dag idag :(:(. Men den är slut JIPPY. Ska bara sitta vid datorn och se på tv och massa annat.Tills imorron. Har inte så mycket att skriva eller joo Josefin krekula och caroline löfrot är bäst av alla.Åh det finns massa bilder på mig på google om ni går in på det.klickar sen på bilder.Sen skriver ni Godiswilma.blogg.se.Då kommer det upp några bilder på mig.Som jag har lagt ut.Bilder kommer  nu!!
Ses/
Wilma

Fotboll!!

Hejsan! Idag har jag varit på skolan.Och på draget.Jag ska snart på fotboll.Så jag hinner inte skriva så mycket.Men som tur var så har vi jätte många bilder.Här kommer dom.
Många bilder +  smiley
Ses/
Bildwilma

Tisdag 5/4-11

Hej!!! Idag har jag varit på Kören.Sen när jag var nere på skola var jag med Elin.i allafal imorgon ska jag på draget.Jag länktar tills den 14 Mars.1:Vi ska visa upp våran teater,och på kvällen så ska jag sälja maj-Blommor.Här kommer bilder!!
Ses/
Wilma!!

Skola ovanlikt.....Inte

♥Hejsan♥!! Idag har jag varit i skolan det är inge ovalikt.Och jag ska på tjej mys snart.Det ska bli jtte skoj.Jag måste på tjej-mys så jag hinner inte skriva så mycket.Men det kommer bilder.
Puss/
Wilma

Emilia,Kalas

♥hejsan!! Idag ska jag på kalas.Men nu före så är jag med Emilia.Vi tuggar tuggummi.Det är jätte gott.Jag orkade inte skriva så mycket
men det kommer så klart bilder.
Bubbler
Puss
Bäst
Glad
puss/
Wilma

Lördag!!!!

Hejsan!! Nyss var jag med en kompis.Jag har ringt jätte många kompisar men ingen har svarat.Och Mamma ska ta ner min cykel snart.Det ska bli jätte skoja att cykla då.Och det var jätte skoj på kalaset i går.nu kommer bilderna!!

Jag och Emma!!
Smiley

Glad!
Sista bilden
Puss/
Wilma

FREDAG!!!!

Hejsan!!! Idag ska jag på Emilias Tjej-kväll.Det kommer nog bli jätte skoj.Jag har också fått en nya tröja.Ni kommer se den på bilderna.Jag gillar tröjan jätte mycket.I alla fal det är ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag älskar fredag!! Nu kommer bilderna.
Nöjd!!
ÄLSKAR DIG!!
Bra
Puss/
Nöjdawilma P.S kolla på tröjan!!

RSS 2.0